gdpr souhlas

kdo údaje shromažďuje a kontakt

Pokud požadujete více informací nebo máte jakékoli otázky ohledně prohlášení naší stránky, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře v zápatí.

kdo jsme

Sbor Bratrské jednoty baptistů v Praze 3

Vinohradská 68

130 00 Praha 3

souhlasy se zpracováním osobních údajů

Zde jsou vzory souhlasů se zpracováním Vašich osobních údajů pro různé účely. Kdykoliv je budete chtít upřesnit, změnit nebo odvolat, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu nebo kontaktního formluáře v zápatí stránky.

souhlas se zpracováním osobních údajů v rámci zasílání novinek

Děkujeme za Váš zájem o náš newsletter. Níže najdete kompletní znění souhlasu, díky kterému vám novinky můžeme zasílat. V případě dotazů se můžete zeptat prostřednictvím kontaktního formuláře v zápatí stránky; případně nás můžete kontaktovat na adrese:

Sbor Bratrské jednoty baptistů v Praze 3

Vinohradská 68

130 00 Praha 3

1. Souhlasíte, aby sbor (dále jen „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) zpracovala vaše osobní údaje:

Jméno
Příjmení
E-mail (dále jen „osobní údaje)

2.  Osobní údaje je možné zpracovat na základě vašeho výslovného souhlasu.

3.  Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem zasílání elektronického zpravodaje.

4.  Doba zpracování: 3 roky od udělení souhlasu. Po uplynutí této doby vás upozorníme na možnost udělit souhlas nový. Pokud od Vás nový souhlas neobdržíme, vaše údaje řádně vymažeme.

5.  Správce předává osobní údaje mimo EU, konkrétně do USA, kde sídlí poskytovatel softwaru. Předání údajů proběhne na základě ověření zpracovatele platformou Privacy Shield. (Tato platforma kontroluje, zda je americký software v souladu s evropskou legislativou.)

6.  S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím kliknutím na odkaz nebo mailem na [email protected]

7.  Na základě Nařízení GDPR máte tato práva:

  • vzít souhlas kdykoli zpět;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

souhlas se zpracováním osobních údajů v rámci organizování akcí

Děkujeme za Váš zájem o účast na námi pořádaných akcích. Níže najdete kompletní znění souhlasu, díky kterému můžeme vaše osobní údaje zpracovat. V případě dotazů se můžete zeptat prostřednictvím kontaktního formuláře v zápatí stránky; případně nás můžete kontaktovat na adrese:

Sbor Bratrské jednoty baptistů v Praze 3

Vinohradská 68

130 00 Praha 3

1. Souhlasíte, aby sbor, (dále jen „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) zpracovala vaše osobní údaje:

Jméno
Příjmení
Telefon
E-mail (dále jen „osobní údaje)

2.  Osobní údaje je možné zpracovat na základě vašeho výslovného souhlasu.

3.  Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem organizace akcí.

4.  Doba zpracování: 3 roky od udělení souhlasu. Po uplynutí této doby vaše údaje řádně vymažeme. Pokud bude potřeba vaše osobní údaje uchovávat dál, kvůli navazujícím akcím, požádáme vás o obnovení souhlasu a v případě jeho nepotvrzení údaje řádně vymažeme.

5. Správce předává osobní údaje mimo EU, konkrétně do USA, kde sídlí poskytovatel softwaru. Předání údajů proběhne na základě ověření zpracovatele platformou Privacy Shield. (Tato platforma kontroluje, zda je americký software v souladu s evropskou legislativou.)

6.  S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím napsáním na [email protected]

7.  Na základě Nařízení GDPR máte tato práva:

  • vzít souhlas kdykoli zpět;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

souhlas se zpracováném osobních údajů v rámci organizování komunity

Děkujeme za Váš zájem být součástí komunity Pochodně Praha. Níže najdete kompletní znění souhlasu, díky kterému můžeme vaše osobní údaje zpracovat. V případě dotazů se můžete zeptat prostřednictvím kontaktního formuláře v zápatí stránky; případně nás můžete kontaktovat na adrese:

Sbor Bratrské jednoty baptistů v Praze 3

Vinohradská 68

130 00 Praha 3

1. Souhlasíte, aby sbor, (dále jen „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) zpracovala vaše osobní údaje:

Jméno
Příjmení
Telefon
Fotografie
E-mail (dále jen „osobní údaje)

2.  Osobní údaje je možné zpracovat na základě vašeho výslovného souhlasu.

3.  Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem organizace akcí.

4.  Doba zpracování: 3 roky od udělení souhlasu. Po uplynutí této doby vaše údaje řádně vymažeme. Pokud bude potřeba vaše osobní údaje uchovávat dál, kvůli navazujícím akcím, požádáme vás o obnovení souhlasu a v případě jeho nepotvrzení údaje řádně vymažeme.

5. Správce předává osobní údaje mimo EU, konkrétně do USA, kde sídlí poskytovatel softwaru. Předání údajů proběhne na základě ověření zpracovatele platformou Privacy Shield. (Tato platforma kontroluje, zda je americký software v souladu s evropskou legislativou.)

6.  S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím napsáním na [email protected]

7.  Na základě Nařízení GDPR máte tato práva:

  • vzít souhlas kdykoli zpět;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

napište nám

5 + 5 =

Kontakt

Adresa

Socháňova 1220/27
163 00 Praha 17 - Řepy

 

Sledujte nás na sociálních sítích